CROSSMINTON

GRUPA CROSSMINTONCI-voditelji:Robert Burić,Milena Krznar

KLUPSKI TURNIR S.R.U.Z.-a U CROSSMINTONU

Poštovani crossmintonci !

U 8 mjesecu organizirat će se klupski turnir u crossmintonu. U crossminton grupi i kroz treninge vidljivo  da je grupa  aktivna i da ekipa broji 19 članova. Voditelji crossmintonaca u namjeri da organiziraju turnir usmjereni su na ono najvažnije a to je okupljanje svih crossmintonaca na turnir. Uz sportski dio organizirat će se i druženje uz roštilj i zabavu.

Prema broju igrača u grupi turnir bi se trebao formirati u dvije grupe; muška grupa od 8 igrača i ženska grupa od 8 igračica,onda ženski parovi,muški parovi i na kraju mješoviti parovi.Kako bi turnir u potpunosti uspio očekuju se vaše prijave  bez obzira da li već dugo niste igrali,možda imate sportsku ozlijedu ,niste u formi,nikad niste igrali na turniru; to nisu razlozi da se ne prijaviš jer  VODITELJI računaju na vašu prijavu kako bi što kvalitetnije organizirali turnir. Na ovom turniru nisu važni rezultati i medalje nego da se okupi cijela ekipa i uz dobru atmosferu organizira naš prvi klupski turnir .

Turnir se održava na pomoćnom nogometnom igralištu NK Mladost u blizini našeg partnera HAPPY TIME SPORT CAFFE kod kojeg se nastavlja druženje.

Pošto se turnir planira napraviti u 8 mjesecu kada još traju godišnji odmori ovom anketom trebamo samo utvrditi kada članovima odgovara turnir.

ANKETA ZA KLUPSKI TURNIR TRAJE DO 01.08.2019

MOŽETE OZNAČITI I OBA DATUMA AKO VAM ODGOVARA

DATUM 1 : 18.08

DATUM 2 : 25.08

Vaša e-pošta (obavezno)
Datum
DATUM 1DATUM 2