ROBERT BURIĆ BRONČANI U TRBOVLJU

Ove subote u  Trbovlju (SL) održao se turnir u crossmintonu na kojem su nastupili igrači iz Mađarske,Hrvatske i Slovenije.Crossmintonski klub S.R.U.Z.iz Zaboka i igrači iz tog kluba Robert Burić i Nenad Krznar tradicionalno već petu godinu zaredom nastupaju na tom turniru sa uvijek zapaženim rezultatima ,a ovaj turnir posebno će ostati u sjećanju Robertu Buriću zbog osvojenog trećeg mjesta i brončane medalje u kategoriji +40. Robert Burić u kvalifikacijskoj skupini dobrim igrama osigurao je prolazak u drugi krug natjecanja gdje je u susretu za polufinale u odličnom meču pobijedio slovenskog predstavnika jednog od favorita turnira. U meču za finale Robert Burić izgubio je meč od slovenskog predstavnika koji je i na kraju osvojio turnir. Ovaj rezultat potvrđuje da je Robert Burić trenutno jedan od najboljih igrača crossmintona u Hrvatskoj. Do kraja godini preostaju još dva turnira tako da se od Roberta Burića i dalje očekuju dobri rezultati.

Drugi igrač kluba Nenad Krznar na turniru u skupini u tri susreta ostvario je jednu pobjedu i nije se kvalificirao u drugi krug natjecanja. Inače na ovom turniru Nenad Krznar svoju dugogodišnju suradnju u crossmintonu sa Damirom Barišićem iz SBK Pešekani iz Opatije obilježio je u igranju parova i bez obzira što je meč izgubljen od slovenskih predstavnika nastavlja se i dalje suradnja i slijedeći susret u paru očekuje se u Opatiji.

Veliki uspijeh kluba proslavljen je posle turnira sa organizatorom koji svake godine ulaže velike napore u organizaciju turnira na koji se igrači crossmintona uvijek sa velikim zadovoljstvom odazivaju i zato sve čestitke ŠD Speed Trbovlje.

Vezane objave