ODRŽAN MEĐUNARODNI TURNIR U CROSSMINTONU ZABOK OPEN 2018

Međunarodni turnir u crossmintonu okupio je igrače iz tri države i to Mađarske,Slovenije i Hrvatske.Turnir se održao 02.06.2018 u novoj sportskoj dvorani Zabok u organizaciji crossmintonskog kluba S.R.U.Z. i Grada Zaboka. Igrači su kroz mečeve u skupinama raznih kategorija tražili prolaz u drugi krug natjecanja i borbu za medalju. Za crossmintonski klub S.R.U.Z. nastupili su Kristina Pečnik,Krunoslav Varžić,Ivan Cvetko,Robert Burić i Nenad Krznar. Prednost domaćeg terena najbolje je iskoristio Robert Burić koji je u svojoj kategoriji osvojio medalju za treće mjesto. Ovo je za crossmintonski klub S.R.U.Z. veliki uspjeh ,a za Roberta Burića to je bila nagrada za ovogodišnju formu i dobre igre koju je prikazao na dosadašnjim turnirima. Ostali članovi kluba pružali su žestok otpor u mečevima ali bez plasmana u drugi krug natjecanja. Posebno su bili interesantni mečevi među djecom do 12 godina tako da je ovaj turnir pokazao koliko je crossminton atraktivan sport i pristupačan svim uzrastima. Nakon što su se odigrali finalni mečevi po kategorijama najuspješniji su bili igrači iz Slovenije,zatim Hrvatske i Mađarske a medalje su osvojili u kategoriji:

U-mix 12 : 1.Lana Glavač 2.Ana Marija Vintar 3.Ema Stela Novak,Toma Petak , kategorija women; 1.Danaja Knez,2.Paula Barković 3.Zrinka Jagečić,Laura Jagečić. , kategorija O-40 male : 1,Alen Baumkirher 2.Matjaž Šušterčić,3.Robert Burić,DamirBarišić , mixed doubles : 1Danaja Knez,Matjaž Šušterčić,Dasen 2.Jardas,Nika Miškulin 3.David Kozari,Laura Jagečić,Nikola Kučina,Paula Barković, open doubles ;1.Dasen Jadras,Nikola Kučina,2.Alen Baumkirher,Miloš Novak,3.Marko Jerković,David Kozari,Jaka Schmit,Jure Schmit.

Nakon ovog turnira slijede pripreme za svjetsko prvenstvo u Norveškoj gdje će Robert Burić biti predstavnik crossmintonskog kluba S.R.U.Z.

Vezane objave