PLAVINKA REKREATIVKA MTB 2017

”PLAVINKA REKREATIVKA MTB”

U organizaciji Sportsko rekreativne udruge Zagorje iz Zaboka u nedjelju, 23.travanja 2017. održat će se rekreativna MTB utrka pod nazivom ”Plavinka rekreativka MTB” u Grdencima. Start kod društvenog doma u Grdencima a cilj utrke kod lovačkog doma „Trčka“. Natjecatelji mogu birati rekreativnu ili sportsku kategoriju. Utrka se boduje za „ZAGORJE MTB & TRAIL LIGU“ prema Pravilniku lige, a više informacije o ligi na www.facebook.com/Zagorje-Mtb-Trail-Liga-.

„PLAVINKA REKREATIVKA MTB  – REKREATIVNA  8.6 km

PLAVINKA REKREATIVKA MTB – SPORTSKA 15.8 km

Powered by Wikiloc

Prijava i podjela startnih brojeva: od 8:30 do 9:30 h kod lovačkog doma Trčka-Grdenci

Start utrke: 10 h kod društvenog doma u Grdencima za sportsku kategoriju ,a rekreativna kategorija starta kod lovačkog doma “Trčka”

Natjecatelji koji dolaze sa osobnim automobilima parkiraju kod lovačkog doma Trčka.

Nagrade:

Za prva 3 mjesta u sportskoj kategoriji žene i muškarci dobivaju pehare.
Za prva 3 mjesta u rekreativnoj kategoriji za žene i muškarce dobivaju medalje.

Proglašenje pobjednika i podjela svih nagrada u 12 sati.

Donacija za utrku:

Za natjecatelje u prijavi i uplatom donacije na račun udruge do 20.04.2017 god donacija iznosi 40 kn, a na dan utrke 60 kn.

Uplatom donacije na račun udruge dobivate startni broj.

Natjecateljima osigurani topli obrok , piće , pehari i medalje

 

Podaci za uplatu donacije u iznosu od 40 kuna
Primatelj: Sportsko rekreativna udruga Zagorje
Adresa: Hum Zabočki 2 a, 49210 Zabok
Banka: Zagrebačka banka d.d.
Adresa: Paromlinska 2, 10000 Zagreb
SWIFT / BIC: ZABAHR2X
IBAN: HR4623600001102352744
Svrha uplate: Donacija za utrku

STRANI DRŽAVLJANI UPLAČUJU DONACIJU NA DAN UTRKE

Sportsko rekreativna udruga Zagorje zahvaljuje svima koji su svojom donacijom omogućili  organiziranje utrke.

 

Svi sudionici biciklističke utrke moraju u svakom trenutku nositi zaštitnu biciklističku kacigu i imati tehnički ispravne bicikle.

Djeca mogu nastupiti ako su navršila 15 god uz pismeni pristanak roditelja kojeg prije utrke roditelj potpisuje na posebnom obrascu.

Svaki natjecatelj svojom prijavom na web stranici izravno je suglasan da se na utrci natječe na osobnu odgovornost, da je upoznat sa pravilima i propisima utrke kojih će se pridržavati te da je upoznat sa mogućim rizicima koje ovo natjecanje sadrži.

Svojom prijavom natjecatelj se odriče mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke bilo prema natjecateljima ili trećim osobama.

Svojom prijavom natjecatelj potvrđuje da je zdravstveno sposoban i u odgovarajućoj psiho-fizičkoj kondiciji primjerenoj za ovakvu vrstu natjecanja te se obvezuje nositi svu propisanu obaveznu opremu tijekom cijele utrke.

Djeca mogu nastupiti ako su navršila 15 god uz pismeni pristanak roditelja kojeg prije utrke roditelj potpisuje na posebnom obrascu.

Natjecatelji se na utrku prijavljuju uz predočenje osobne iskaznice,  maloljetnici dolazi u pratnji roditelja/skrbnika uz predočenje osobne iskaznice.

Trasa utrke će na nekim mjestima prolaziti ili prelaziti javne prometnice koje neće biti zatvorene za promet i tijekom prolaska javnim prometnicama sudionici utrke moraju se pridržavati prometnih propisa važećih u Republici Hrvatskoj i pritom ne ometati ostale sudionike u prometu.

tel. broj organizatora 0995938456

 

 

Ime

Prezime

Datum i godina rođenja

Vaš email (obavezno)

Klub / Udruga

Kategorija

Pravila i propisi
Ovim potvrđujem da sam pročitao/la i da sam upoznat/a sa pravilima i propisima utrke.

Vezane objave